Merhabalar İmajTeam Misafiri, Sayfamıza Hoşgeldin. Aramıza Katılmak İstermisin? Kayıt ol


İmajTeam Uydu Forum içerisinde Digiturk,D-Smart,Tivibu,Turkcell TV,Filbox,Teledünya vb. Yerli Platformlara ait Kart Paylaşımı,IPTV,Key gibi illegal içerikler istemek ve paylaşmak yasaktır. Yapanlar tespit edildiği anda cezalandırılacaktır ve bu konuda herkes eşittir.
Sayfa 1 Toplam 75 Sayfadan 1231151 ... SonuncuSonuncu
Toplam 1871 adet konudan sayfa basi 1 ile 25 arasi kadar konu gösteriliyor

Forum: Yeni Teknolojiler ve Haberler

Forum: Yeni Teknolojiler ve Haberler

  1. Post Allame ve Bugy’den 4 saatte 1 şarkı

    Started by impace‎,  5 Saat önce
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 6
    5 Saat önce son yazılan Mesajı göster
  2. Post İşletmeler DDoS saldırısına açık!

    Started by impace‎,  8 Saat önce
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 5
    8 Saat önce son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 5
    8 Saat önce son yazılan Mesajı göster
  3. Post Ay'a seyahat için yeterli parayı topladı!

    Started by impace‎,  9 Saat önce
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 6
    9 Saat önce son yazılan Mesajı göster
  4. Post İşte yerli arama motorumuz: Geliyoo

    Started by impace‎,  9 Saat önce
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 11
    9 Saat önce son yazılan Mesajı göster
  5. Post Vine uygulaması resmen kapatıldı

    Started by impace‎,  10 Saat önce
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 5
    10 Saat önce son yazılan Mesajı göster
  6. Post 8K TV ile hayatımızda neler değişecek?

    Started by impace‎,  10 Saat önce
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 16
    10 Saat önce son yazılan Mesajı göster
  7. Post Evrende en az 2 trilyon galaksi mi var?

    Started by impace‎,  10 Saat önce
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 10
    10 Saat önce son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 5
    10 Saat önce son yazılan Mesajı göster
  8. Post Ericsson’dan Türkiye’de mobil 5G testi

    Started by impace‎,  10 Saat önce
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 5
    10 Saat önce son yazılan Mesajı göster
  9. Post Nokia P1 mi geliyor?

    Started by impace‎,  11 Saat önce
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 7
    11 Saat önce son yazılan Mesajı göster
  10. Post Çalınan laptop Çin'de satışa çıktı!

    Started by impace‎,  11 Saat önce
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 6
    11 Saat önce son yazılan Mesajı göster
  11. Post HTC 11'i boşuna beklemeyin, gelmeyecek!

    Started by impace‎,  11 Saat önce
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 8
    11 Saat önce son yazılan Mesajı göster
  12. Post Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus'tan haber var!

    Started by impace‎,  11 Saat önce
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 10
    11 Saat önce son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 17
    1 gün önce son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 11
    1 gün önce son yazılan Mesajı göster
  13. Post Kargoyu "drone"lar taşıyacak

    Started by impace‎, 1 gün önce
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 8
    1 gün önce son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 13
    1 gün önce son yazılan Mesajı göster
  14. Post Uçan otomobiller sene sonu geliyor!

    Started by impace‎, 1 gün önce
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 10
    1 gün önce son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 12
    1 gün önce son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 9
    1 gün önce son yazılan Mesajı göster
  15. Post Microsoft'tan Power Point yarışması

    Started by impace‎, 1 gün önce
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 11
    1 gün önce son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 23
    1 gün önce son yazılan Mesajı göster
  16. Post Windows 7'nin sonu geldi! İşte o tarih

    Started by impace‎, 1 gün önce
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 17
    1 gün önce son yazılan Mesajı göster
  17. Post Robotlara 'elektronik insan' kimliği

    Started by impace‎, 1 gün önce
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 11
    1 gün önce son yazılan Mesajı göster

 

Konu gösterimi

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Konu Sıralaması..

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

İkonlar Ve Anlamları

Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Yok
Yeni Mesaj Yok
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmış
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmamış
Konu Kapatılmıştır
Konu Kapatılmıştır
Konuda Size ait Mesaj var
Bu Konuya Siz Mesaj Yazmışsınız

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 21:10.
Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2017 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Optimization by vBSEO
Hide Hack By vFCoders.
vBulletin Support : By AYBERK