Administrator - Yönetici - ModeratörPlatinium Üye - VIP Üye - Gold Üye - CCcam Üye -VOD Üye - Onur Üyesi -Üye
Forumda dönem dönem çeşitli düzenlemeler yaptıkça bilgiler sanıyorum karıştı..Çeşitli sorular geldikçe de daha net ve açık olarak izah etme gereği duydum..
Forumdaki Üye Statüleri ve Forumda Kim hangi Bölümü Kullanacak , bazı konulara erişemeyenler nasıl erişebilir gibi konularda bilgi vermeye çalışacağım..
Öncelikle bir dönem bizden alış veriş yapmış herkes bizim müşterimizdir.Müşteri ayırmak ve müşteriler arası öncelik vermek gibi düşüncelerde asla değiliz..
Örneğin CCcam Server Üyelik alan bir müşterimiz bizim müşterimizdir , ama CCCam bölümü dışındaki desteklerden forum içinde faydalanamıyor..Bu konuda lütfen bize tepki göstermeyiniz , zaten ücretsiz free forumlar yeterince var..Biz forum sitemiz,Downlaod linkleri,özel yazılımlar,TS panel gibi çalışmalarımızdan kendi sunucularımızı kullanmaktayız..Bu da aylık ciddi bir maliyettir..çeşitli forum siteleri gibi reklam gelirlerimiz yok..Destek forumumuzun ayakta kalması , ve biz hizmet kalitemizi hep en üst seviyede tutabilmemiz için gerekli özelleştirmelei forum içinde yapmak durumundayız.
VIP Üye
Yani bir cihaz satın aldınız , 2 Yıl donanım garantisi zaten var..1 Yılda yazılım desteği veriyoruz ÜCRETSİZ olarak.. VIP Üye bu anlama gelmektedir.
Bu Durumda Normal Üyelere Açık Olmayan [Only registered and activated users can see links. ], VIP Üye'lerimize Açıktır.
Bu bölümdeki satın aldıkları cihaz ile ilgili olan; Görsel Anlatımlar, LCD ekran ayarları, backuplar ve [Only registered and activated users can see links. ] Bölümünden Ücretsiz faydalanabilirler.
1 Yıl Süreleri Dolduğunda Otomatik Olarak Normal Üye Statüsüne Düşerler.
Platinium Üye
Diyelimki Cihazınızı Satın Alalı 1 Yılı Geçti , Yeniden Forumdaki Desteklerimizden Faydalanmak İsterseniz , [Only registered and activated users can see links. ]100 TL ödeme yaparak satın alabilirsiniz..Bu Durumda VIP Üye Statünüz Platinium Üye Olarak Gözükür..Platinium Üye ve VIP Üye Birebir Aynı Yetkilere Sahip Üyeliklerdir..Platium Üyelikler , UyduMarket Dışında Cihazını satın almış olup imajteam destek forumumuzdan +ücret ödeyerek faydalanmak isteyen müşterilerimiz veya VIP Üye'liği dolup üyeliğini uzatmış müşterilerimizden oluşmaktadır.
Diyelimki Bir cihaz aldınız , Forumda VIP olarak faydalanıyorsunuz..6 ay sonra 2.bir cihaz aldınız UyduMarket.net üzerinden , bu durumda 2.cihazı aldığınız tarihe +1 yıl yeniden eklenir.VIP ve Platinium Üyelerimiz ;
Yeni Açılan [Only registered and activated users can see links. ] Bölümünden Satın Aldıkları Cihaz için +Destek Alabilecekler..Bu Bölüm yeni açılmıştır , kısa süre sonra çok ciddi çalışmalara imza atacağız..Neredeyse her gün bir yazılım verilecek..Bu Bölümde dikkat edilmesi gereken herkes satın aldığı cihaz marka ve model ( ler ) için destek alabilecek..yani örneğin Formuler F3 modelini satın aldıysanız Formuler F1 için verilen bir backupı görüntüleyemezsiniz..Veya aynı mantıkla Fomruler F3 ü uydumarket üzerinden satın almış ve 1 yılı geçmişse , yine bu bölümü görüntüleyemezsiniz..
1 Yıl Süreleri Dolduğunda Otomatik Olarak Normal Üye Statüsüne Düşerler.
Örneklendirmek gerekirse;
ÖRNEK - 1
Vu+ Ultimo 4K satın aldınız!
Vu+ VIP Altındaki
Görsel Anlatımlar
LCD Ekran 4K
Vu+ Ultimo 4K Backup bölümü
VIP Genel bölümlerini görebilirsiniz. Diğer modeller sadece ilgili cihaz satın alanlar içindir.
ÖRNEK - 2
Formuler F1 satın aldınız!
FORMULER VIP Altındaki
Görsel Anlatımlar
Formuler F1 VIP Backup
VIP Genel bölümlerini görebilirsiniz. Diğer modeller sadece ilgili cihaz satın alanlar içindir.
CCcam Üye CCcam Üye ; UyduMarket CCCam Serverlerini Kullanan Üyelerimize Verilen Statüdür.Normal Üye statüsünden +Olarak Server ilgili soru ve sorunlarını belirtebileceği , server ile haberleri duyabileceği özel bir bölümü görebilirler.
Süreleri Dolduğunda Otomatik Olarak Normal Üye Statüsüne Düşerler. [Only registered and activated users can see links. ]
VOD Üye Home TV VOD ; Profesyonel ücretli VOD sistemimiz ve sadece VOD Üye'lerimiz görebilirler.
Gold Üye Gold Üye : Özel yazılımlardan en az 1 tanesini satın almış üye
Ücretli Yazılımları sadece satın Alanlar Görebilirler ve Gold Üye olarak tanımlanırlar..1 Yıl Süreleri Dolduğunda Otomatik Olarak Normal Üye Statüsüne Düşerler. *** Bu Bölümü Sadece Gold Üye'ler Görebilir ve Kullanabilirler...*** [Only registered and activated users can see links. ]
Üye
Forumun ilk amacı UyduMarket Destek forum olmaktır..Ancak bazı bölümler tüm üyelerimize açıktır..[Only registered and activated users can see links. ] , [Only registered and activated users can see links. ] , [Only registered and activated users can see links. ] , [Only registered and activated users can see links. ] , Gibi Bölümler Tüm Forum Üyelerine Açıktır. Ancak Üyeler Faydalanabileceği alanlar yeterli gelirse takip edebilirler , üye soru ve sorunlarına cevap verilmez. Çünkü bu forum uydumarket müşterilerine destek amaçlı kurulmuştur.
Ayrıca UyduMarket'ten alınmış bir ürünü bir başkasından 2.el olarak aldıysanız , bu durumda forum üyeliği için 200 TL yerine 100 TL ödeme ile destek alabilirsiniz..Bir ürün bazen 3-4 sefer el değiştirebiliyor , granti süresi içine donanım garantisinde hiç bir sorun yaşamazsınız , ancak yazılım ve forum desteği , ürünü birebir uydumarketten alanlara verilmektedir.
[Only registered and activated users can see links. ]
[Only registered and activated users can see links. ] Lütfen şu bölüme giremiyorum
Bu backup ı indiremiyorum demeden önce üstteki açıklamaları ve üyelik haklarınızı okuyup, inceleyiniz.
İyi Forumlar...
@[Only registered and activated users can see links. ] Bey
Detaylı açıklamalar için teşekkür ederim.
Yöneticisi olduğum forumun üyeliklerini ben bile yanlış anlıyormuşum!
Artık öğrendim.
Peki hocam açiklamalar için teşekkürler ben pirizma mod 3.0 satin aldim pirizma 4.0 versiyonu indiremiyormuyum birde yeni settinlerden faydalanimiyormuyum bunlarla ilgili açiklama yaparsaniz şididen teşekkürler...
Peki hocam açiklamalar için teşekkürler ben pirizma mod 3.0 satin aldim pirizma 4.0 versiyonu indiremiyormuyum birde yeni settinlerden faydalanimiyormuyum bunlarla ilgili açiklama yaparsaniz şididen teşekkürler...
Prizma v.3.0 aldınız ve daha 1 yıl olmadıysa Prizma v.4.0 dan ÜCRETSİZ Faydalanabilirsiniz.
Kanal Listelerini yazılımlara yüklü güncel veriyoruz..Şuan için yeni kanal listeleri sadece yazılım satın alanlara verilmiyor maalesef. Yakında auto update yapacağız cihazdan.
Lütfen şu bölüme giremiyorum
Bu backup ı indiremiyorum demeden önce ilk mesajdaki açıklamaları ve üyelik statünüze göre haklarınızı okuyup, inceleyiniz.
Resimlerde üyelik statünüzün nerede gösterildiği Kırmızı ok ile gösterilmiştir.
Merhaba Ayberk ustam ismim Eren Eyican .
23.10.2018 tarihinde sipariş ettiğim 3bd54ed62865374584 referans numaralı ocatagon sf 8008 cihazını aldım.
Fakat octagon sf 8008 kısmına giriş yetkim yok.
Mümkünse yardımcı olabilir misiniz?
Saygılarımla.
Konu digizon tarafından (11.Aralık.2018 Saat 10:04 ) değiştirilmiştir.
Merhaba Ayberk ustam ismim Eren Eyican .
23.10.2018 tarihinde sipariş ettiğim 3bd54ed62865374584 referans numaralı ocatagon sf 8008 cihazını aldım.
Fakat octagon sf 8008 kısmına giriş yetkim yok.
Mümkünse yardımcı olabilir misiniz?
Saygılarımla.